GLOSSYBOX

 

 

WIHOOOO månadens glossybox har anlänt! helt oväntat men blev såklart skitglad HIHI. Och den här gången var det såå himla bra grejer tyckte jag !! Sorry för dålig bild men det ni ser är :

 

 1. Beauty Formulas Purifying charcoal deep cleansing nose pore strips. OMG långt namn, lät nästan som en svår trollformel dirr från hogwarts. Iallafall, det här är ett självhäftande näslåster som effektivt avlägsnar orenheter och frigör porerna. Kol är tydligen känt för sina renande och absorberande egenskaper. Trollhassel ska bidra till att hålla borta bakteriet och resultatet ska bli renare och mindre porer. SKA PROVA SNARAST 😀

 

 2. Hey Honey, Good morning: Honey Silk Facial Serum. Ett lätt och lyxigt serum som ska förnya huden. Innehåller vårdande ingredienser typ honum, aminosyror, havtorsolja och vitamin E. Ger en återfuktad STRÅLANDE hy 😉 Kan även användas som en primer under smink ! Låter jävligt spännande. Jag älskar ju primers.

 

 3. Unani Dermo Defence Face Mask. Här snackar vi !! Älskar när man får full size produkter och inte bara små tester. Det här är då en underbart fuktgivande ansiktsmask som ger huden extra näring + rensas från orenheter. Man ska applicera ett jämt lager på rengjord hy och sen ska det verka i 10 min wihooo.

 

 4. Sally Hansen Miracle gel lack & Miracle gel top coat. Det här ska alltså vara en kombo av vanligt lack och  gellack men som inte kräver någon UV eller LEDlampa. Men ska ha två lager färg + ett lager top coat. Det ska sitta skitbra och man kan ta bort med vanlig remover. Sounds amazing.

 

 5. Benefit Dew The Hoola – En flytande bronzer från Benefit som ska ge en tillfälligt solkysst hy. Den ska smälta in i huden och ge en naturlig och härlig lyster. Och det här är alltså bara en super mini size tyvärr. Ni kanske kommer ihåg att jag fick den i full size från Benefit själva? Men jag har faktiskt inte hunnit prova den än .. eller vågat rättare sagt hehe .. så jag borde ju ta tag i det 🙂

 

Vill ni också få en sån här fin present varje månad så kan ni signa up er HÄR
Nu har dom även ett supererbjudande inför mors-dag !! HÄR kan ni läsa om det ! 😀 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *