Torsdag

Hejhej från apan som fortfarande är sjukare än fan. Och inte blir det då bättre, tvärtom, imorse kändes det som att det var dödsdagen som var kommen. Var ett helvete att stiga upp. Försökte sminka mig … och ni vet ju att jag snackat om att primer är viktigt så därför tänkte jag varna er om den sämsta primern: snor. Det rann snor konstant ur min näsa så jag tror att jag råkade blenda in snor med foundation och det blev horribelt. Rekommenderas absolut INTE. När jag trodde att morgonen inte kunde bli sämre så pissade/spydde theo i sängen 🙂 förbannade jävla satans jävla. När fan ska jag hinna tvätta det!!!!!!!!!!!!!!! jag vill seriöst dö. Jag är iallafall på jobbet idag men räknar fan sekunderna till jag kan gå hem och lägga mig. Mår så jävla dåligt men försöker överleva med hjälp av dom resterande tabletterna i medicinskåpet….

 

Iallafall.. igår jobbade jag till halv 5. Då gick jag hem och åt middag och sen hade jag ett litet meet up with my girlfriends på Espresso House för att planera Valborgs. Alltså de här med lekar på fest , ROLIGA lekar, har ni några tips??? hjälp?? det var skitsvårt och vi blev inte så mycket klokare måste jag säga

 

Sen for vi iallafall på Solbacken för att inhandla muggar, dukar och snacks hiihi. Sen skjutsa Sara hem mig och då gick jag en prommis me theo och sen var det läggdags. Hann inte träffa Isse på hela dagen buuuhuuu hihi. Han kom nämligen hem just när jag farit och sen kom jag hem just när han farit och sen sov jag ju när han kom hem igen =( Vill egentligen ba vara hemma idag och att isse ska ta hand om mig och göra bananpannkaka. Men det är i mina drömmar för jag måste jobba och han med och sen ska han säkert vara borta ikväll också =( dom har ju nån fest på fredag, har jag sagt det här? hehe . Skejtboardparty. Jag är invited men känner inte en männisch så är därför aningens tveksam hehe

 

JAJA nu har jag klagat färdigt för idag (på bloggen) kommer fortsätta klaga på andra sociala medier. Skoja. Hej då

 

 

The squad på det fantastiska varuhuset Ö&B. 

Kommentarer (1)
  • isabellellfolk

    Gör en poängjakt! Gör två eller fler lag beroende på hur många ni är sen gör ni då olika roliga utmaningar som har olika poäng, förlorarna måste göra nått snällt för vinnarna och vinnarna vinner ett pris :* hihi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *