ONSDAG

Hello boys and girls <3 Onsdag idag och statusen på min förkylning = förjävlig. Glömde dessutom nässprayen hemma så längtar till lunchen då jag ska jag hem å spraya i sinne. 

 

IGÅR iallafall så slutade jag 5 och då gick jag och hämta ett paket och sen hämta isse mig på ica taket. Vi for hem för att hämta handlingslapp och chihuahua och sen for vi på Ica Maxi stormarknad för att handla. Jag älskar att handla de är ju så himla kul hihi. Så vi shoppade loss och sen fick isse betala för jag hade ju inte fått lön hihihi. Vi for även på den nya white trash-affären. Och det var nog den trashigaste jag någonsin sett. Men vi tänkte köpa en bädd till Theo hihi men sen var det så himla lång kö så vi sket i det och for hem. Vi åt middag och då var typ kl halv 8 – OMG va mycke klockan är tänkte jag. Isse for och skejta och jag skulle redigera klart en video och tvätta sminkborstar. När jag somnade var klockan typ 11 = alldeles för jävla sent. Så var skittrött imorse när jag vakna. Och alltså jag vill slita bort min näsa idag, är så jävla tät och de gör så jävla ont !!!!!!

 

 

Idag slutar jag 16.30 och sen blir det nog en liten meet up med tjejerna för att planera lite inför valborgs hihi yeey <3 så vi ses i framtiden hej då

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *