Sjukaste apan

Heej från den sjukaste apan i Skellefteå kommun.

 

Jag är så jävla förkyld så jag funderar på självmord lite då och då. Jag har 0 energi är så jävla snuvig, kan inte andas och nyser typ 19 gånger i kvarten FYFAN. Blev väll inte bättre igår när det var jävlart ISKALLT, ISVIND OCH IS-SNÖ !!! Ville du när jag gick hem från jobbet.

 

Så min gårkväll var inte särsklit spännande. Jag tog en varm jävla dusch, sen åt jag soppa och redigerade video. La mig tidigt i sängen och måla naglarna och sen var det läggdags hihi. Skulle lägga mig tidigt och då tyckte isse att jag var tråkig så jag sa att han fick fara till en kompis, det tog han på största allvar och kom hem halv 2, dvs när jag snart skulle stiga upp TYP iallafall hehe lol. Snacka om olika dygnsrytm

 

 

IDAG jobbar jag ända till klockan 17. Då tror jag att jag och Isse ska fara och handla, det behövs för vi har typ inte en enda pinal i kylen. Sen måste jag redigera lite också och försöka lägga mig tidigt. Kan man sova bort en förkylning ? Jag försökte ju inatt men jag mår typ bara värre idag fan också. Måste ju va frisk till helgen vafan!!! POK

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *