Måndag igen???

 

HEJ <3<3 Weekend is over, igen??? de går så fort på helg

 

IALLAFALL, jag har berättade ju om min fredag. På lördagen spelade jag in videos och sen hade jag myskväll med mamma och sister. Vi åt middag på Calles och sen såg vi nån knarkfilm som var ganska bra hihi. Jag var så jääävla trött hela dagen hehe så jag somnade som en stock klockan 12.

 

Jag sovde hela 10 timmar och på söndagsmorgon gick jag en prommis. Sen städade jag och tvättade all day long. Inte så jättekul kanske hehe men de var verkligen ett måste. Sen gick jag en prommis med lilla kråkan Theo och resten av kvällen tog jag och Isse det lugnt i soffan framför en film <3 okej nu lät det som att vi satt i soffan skitlänge hehe, vi hann typ se en halv film lol

 

Såå jag har egentligen haft en bra helg men vet inte riktigt vad det varit med mig, har varit som en jävla flännolle och typ grinat för minsta lilla. Kan vara för att jag har blivit så satans förkyld så jag har kontiga baciller i min hjärna. Imorse när jag skulle kliva upp var de ett HELVETE!! har aldrig varit med om nått liknande. Kändes som jag sovit 5 min , min näsa gör SKITONT och min hjärna är typ sne känns de som. Så nu vill jag bara hem och krypa ner i sängen. Fast det kommer jag inte kunna för jag MÅSTE redigera + tvätta håret. Också borde vi handla, vi har helt tom kyl…. kruxet är väll att jag får lön på onsdag och just nu är det inte guld och gröna skogar på mitt konto hehe. Vi ses väll när vi ses. Hoppas ni mår bättre än mig <3

 

1. Våran lilla snuttis igårkväll hihi han var så himla söt

 

2. Ceasarsallad från i lördags

 

3. Lite bakis, jävligt trött men redo att spela in video hehe…

Ett som är säkert är att jag måste bli lite bättre att ta bilder om jag ska vara en riktigt bloggare hehehe. Det här är liksom några skitdåliga från Snap. Det får bli mitt vår-löfte. Man kan väll ha vår-löften nu när det är valborgs på lörda?? jaa bra

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *