TORSDAG


HEELLO beautiful ladies <3 en ny dag på himlavalvet står framför oss

 

Igår fyllde ju mami år !! Jag slutade klockan 5 och då for jag och Fanny på Sol-B för att köpa blommor och födelsedagsfika till the birthday girl 😀 Vi ska ju egentligen fira henne på lördag då vi ska ut och äta och så men vi kände att vi ville göra nåt igår också hihi. Så vi överraskade mami och fikade hos henne <3 Vi var där rätt länge och sen gick jag och mamma på prommis med theo the chihuahua boy. Sen kom jag hem och då var de typ läggdags DIRR

 

 

Bästa Mami  

 

Idag jobbar jag till 4. Då ska jag typ på bolaget ? Eller försöka kolla om de finns en tvätt-tid så jag kan tvätta en byxa? Vill fara på Coop också för jag vill köpa brun utan sol. Så kvällen är lite oklart. Jag måste iallafall tvätta håret och de känns såå jobbiiiiggt. Är skittrött idag. Sov typ 5 timmar blää bajs.. men imorrn är de fredag <3 jippi ka yey

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *