ONSDAG

HEEEJ idag är det min mammas födelsedag <3<3 Grattis min underbara lilla mamma, jag älskar dig !! <3

 

Igår slutade jag 4, då mötte Isse upp mig på jobb och sen gick vi och hämtade ut ett paket från Jotex, mina fönsterlampor hade kommit hihi yeey 😀 Sen gick vi hem, lagade mat, städade och fixade och trixade lite. Isse skulle skejta och då gick jag för att köpa glödlampor, det gick åt helvete. Jag var på claes ohlson i typ en halvtimma och stirrade mig blind på alla olika lampor, fast jag hade med mig en hemifrån. Trodde det skulle bli jättelätt då men NEEEEJ de fanns ingen som såg likadan ut. Isse hade ingen täckning på telefon för han var i ett garage men tillslut ringde jag mamma så hon fick hjälpa mig hihi.

 

Sen träffade jag upp girlsen på dallas, emmisarna  + sara & cornelia 😀 <3 hann inte vara me dom så länge men de var ett kärt återseende <3 sen var jag tvungen att fara hem och redigera och gå och lägga mig!! blev lite väl sent som alltid tycker ja hehe

 

 

 

Idag är det onsdag = snart helg !! typ illafall hihi. Hej då <3

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *