TISDAG

Hello woorld, this is mee , life could beee … fun for everyone!! <3<3 En låt från serien stallkompisar

 

Igår jobbade jag ju till 4, då gick jag hem och åt middag och sen följde jag med Isse till ica för att han skulle skicka mina kläder jag sålt på Clique hehhee.. jag har anställt honom som postansvarig hihi. Sen träffade jag Fanny på stan för att kika om en present till våran mami, hon fyller ju år på onsdag <3 så vi ska fira henne i helgen 😀 jippi ka yey

 

På kvällen for jag och isse på Ica Maxi en snabbis och sen ville veeerkligen isse skejta hihi. Så medans han gjorde det så städade jag läggan, gick en prommis med theo och sen kollade jag och theo på ett tag när han skejtade. Sen for vi hem och såg tårtprogrammet avsnitt 2 men vi hann inte se klart för klockan blev så himla mycket och jag var tvungen sova hihi.

 

Imorse var jag tröttare än fan själv, gick INTE att stiga upp, höll på dö. Men tog mig till jobbet iallafall. Jobbar till 4 idag med och ikväll blir det en girls night <3 Cornelia är äntligen hemma på en snabb visit så vi ska hinna träffa henne <3 Så det är mina planer för idag!! Puss å kramiz 

 

 

Vårat älskade lilla knyttebarn hihi <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *