MIN HELG

Helloo the weekend is over =(

Herregu så fort det går !! I fredags ägnade jag ju hela dagen åt att spela in video + redigera. Isse for på andra äventyr på kvällen så då var jag totally alone. Gick en prommis med theo och då träffade vi på Emmisen lite spontant hihi så vi gick med henne en bit. Sen gick jag hem och städade & busade mig och de var typ de jag hann göra den kvällen ? hehe. 

 

LÖRDAG var de samma visa igen, spela in video 😛 Och började tidigt så jag var tot klar typ kl 2 ! Så då gick jag på systembolaget och handlade lite woop wopp hihihihi skoja. När isse kom hem for vi på Solbacken för att handla och lämna igen fönsterplasten vi inte använde. Sen gjorde jag mig redo för lite party hos Sara och Chrille. Emmisen kom till mig och sen for vi typ dirr. Hos Sara var det en hel drös älskvärda tjejer som var så kul att träffa igen <<3<3 hihi

 

Men blev en lugn kväll endå med bara några cider och shot (fattar inte varför jag tog den hehe) så jag och emmisen åkte hem fina och fräscha typ klockan 11 hihi. Det var bra för på söndagen mådde jag nästan som en ängel. Hann göra skitmycke grejer, städa, tvätta, redigera, duscha, sminka mig, rensa garderoben , skicka paket , diska OSV 😀 Men typ kl 6 var jag skiiit trött hehe så vi chilla ba i soffan en stund sen la jag och isse oss i sängen och såg tårt- program <3 hihi

 

 

DE VAR MIN HELG DE 🙂 Måndag idag och min ena näsborre är uppsvälld och mitt ben har gått ur led. Alltid är det då nåttt !! Slutar 15.45 sen ska jag hänga lite me syrran 😀 hoppas ni också haft en wonderful weekend <3 hold on be strong <3

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *