ISSE = FÖDELSEDAGSBARN

Heelloo bitches and freaky friday 😉 typ. Jag är ledig från vanliga jobbet imorrn men jag måste göra annat jobb resterande dagar av helgen såå kan man kalla de helg då?? joo typ för det är ju endå min fria vilja och glädje hihihi 

 

IGÅR slutade jag halv 5, jag och isse åt middag och sen fixade vi ääääntligen fönstrena! En stor sten i mitt hjärta har lättats hihi. Nu saknas fönsterlampor men det tänke jag beställa idag! Efter vi var klara städade jag och dammsugade och sen var klockan skitmycke. Gick en prommis me theo, duschade och sen var det bedtime.

 

Idag är det torsdag men inte vilken torsdag som helst, ISSE FYLLER ÅÅÅR HIHI JIPPI 😀 Jag jobbar till 5 och sen skulle vi nog äta middag hos hans föräldrar ifall jag förstått allt rätt 😉 Men det är dagens planer 🙂 Vi hörs kanske imorrn.. fast jag är skitstressad så vi får se hehe. Ska försöka kliva upp tidigt så jag hinner klart innan klockan är natt.. JAJA vi ser väll när vi ses

 

Jag och mitt älskade födelsedagsbarn hihi !! GRATTIS till isse :* :* <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *