ONSDAG

Heeeej lovely customers <3 Igår jobbade jag till 5 , de känns såå himla mycket längre än 4 och kvällen känns typ 3 timmar kortare LOLLLLL . Men de gick bra iallfall hehe 🙂

 

Isse och theo mötte mig när jag slutade och då gick vi hem och åt middag. Sen gick vi på prommis i tyyp en timma men kändes som 10 min ? Så när vi kom in igen var klockan lite väääl mycke :'( Men vi hann iallafall sätta upp en gardin + fixa ett bord hehe 😀 Sen skulle isak aka my beautiful electric-boy fixa fönsterlampan jag haft panik över. Han var alltså tvungen att skära av sladden och byta lampkontakt och jag trodde det var skitsvårt men de gick ju galant. Problemet var när vi väl satt upp den så såg jag att den var ful och passade inte in i sovrummet… buhuuu :'( Så nu är jag på jakt efter en ny fönsterlampa… tipsa gärna om ni vet några fina hihhi.

 

Idag är det onsdag = närmare än helg än någonsin hihihi. Jag slutar halv 5 och IDAAG är dagen då vi ska fixa fönstren ehhehe hoppas jag 🙂 Jag tror vi båda är lite motsträviga för det är jobbigare än vad man kan tänka sig tyvärr. Men det är väll egentligen kvällens planer hihi. Ska hinna med en prommis också hade jag tänkt. See you when I feel you<3

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *