NORDIC FEEL FYLLER 10 ÅR !

WIIIHOOO I år fyller Nordic Feel hela 10 år ! I fredags fick jag hem det här paketet men en heeeel del godbitar ! Ser ni vad det är allt mest? Två ögonskuggspaletter, ( den från The Balm fick syrran för en sån har jag ju redan ) hårspray, ögonbrynsgel, 5 läppstift från freedom, någon slags kräms som ger dig vacker i kamerablixt från Clarins, mascara, choklad, hårkrämsgrej, Body mist från Marie Serneholt och gummisnoddar

 

Iallfall så kommer dom ha massa roliga aktiveteter, tävlingar & bra kampanjer ! Så klicka HÄR för att inte missa något av det 😀

 

Jag älskar nordic feel och har alltid gjort hihi <3 Dom har så himla brett sortiment, bra priser och snabb levverans, love it <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *