Finaste mysdressen


HEJ!!
Alltså igår hann jag så jävla mycket att jag inte förstår det själv. När jag slutade gick jag en prommis med Theo i typ en timme. Det var så himla vart och skönt så jag fick ny livslust. Sen åt jag middag och redigerade klart 2 videos!!! Sen tog jag en paus för att gå och hämta ut ett paket, sen var dag dags att tvätta håret. Det gick inte så bra. Senaste gångerna jag duschat har det blivit swimmingpool i duschen och igår var det värre än någonsin………. så jag hade inget annat val än att rensa avloppet. Det är helt klart topp 3 det värsta som hänt sen jag flyttade hemifrån……… som tur är så är jag inte så jävla kräsen och det är tack vare min tid på äldreboendet. Men det var ju fan inte kul alltså. Sen gjorde jag klart miniatyrbild till videon medans jag hade hårinpackningen i och sen gick jag och duschade ur det. Efter jag rensat avlopp tyckte jag att jag lika gärna kunde dammtorka och sortera tvätt hehhe. Så visst var jag otroligt produktiv en måndagkväll i april?? hihi. Just när jag blev klar med allt så kom ääntligen Isse hem. Han kom nämligen på att han skulle till umeå igår på morgon så han va där hela långa dagen till kl halv 10 typ. Men vet ni vad han kom hem med? EN NY ÖGONBINDEL, alltså en sån där fin som jag glömde i Stockhom hiihihi älsko <3 + en jättefin disktrasa där det stod ”Love” och disktrasa passar ju mig perfekt hehhehe <3 Men sen var det helt enkelt bara att gå och lägga oss dirr så vi hann knappt ses

 

Inatt sov jag inte så bra för jag drömde MARDRÖM. Jag drömde att Isse hade brunnit inne :'( Alltså det var jättejobbigt. Jag kommer ihåg att jag skulle på någon bal eller något?? Och var tvungen att berätta för alla att Isse tyvärr brunnit innte. De var inte kul men blev glad när jag vaknade och han inte var bränd!

 

Så är ändå pigg och glad idag 😀 jobbar dock till 5.. kändes länge nu när jag varit bortskämd och slutat 4 hihi. Jaja jag ska nog överleva ändå 🙂 Fiiint väder idag me!! Så ska nog gå en prommis me Theo. Sen ikväll hoppas jag att vi äntligen kan fixa fönstren nån himla gång hehe. OJ så långt inlägg. Sorry . Love you byyye <3

 

 

But life is easier när man har en snygg mjukisdress hihi. För seriöst hur snygg och underbar är inte den här???? Jag ÄLSKAR den . Ska bo i den hihi. Den kommer från Stylelevel.com ! Har fått hem massa fina grejer därifrån som jag ska visa er ! :*

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *