FRIYAAAY!

FREEEDAAG JAAA JIPPIII!! Igår gjorde vi inte så himla mycket spännande hehe. Vi gick med Theo när jag slutat jobba och ibland är det så himla kul att gå med theo för han blir helt gaaaalen när han är lös och springer jättesnabbt. Han är så söt då att jag vill äta upp honom. Det negativa är väll att han blir så saatans skitig nu på vårkvisten och jag är livrädd att få en smutsig chihuahua i min vita soffa. 

 

När vi kom in var det dinnertime och sen duschade jag håret, ÄNTLIGEN hehe har längtat. Sen var klockan rätt mycket för jag är inte så himla snabb på duscha hiih. Så vi gick en till prommis me theo och sen var det läggdags!

 

IDAAG är det som sagt fredag !! Jag har absolut 0 planer för helgen och de känns rätt skönt faktiskt. Eller har som vanligt youtube-jobb att göra men annars sååå ingenting 🙂 Blir nog inge fest iallafall för jag har ju sagt att jag ska ha rehab nu.. iallafall fram till valborgs hihi. Mest för att jag är pank men också för att jag slösar en hel dag om jag är bakis och då hinner jag inte med allt jobb jag måste göra. SÅÅÅ vi får se vad jag hittar på, kanske hjälper mamma måla ett bord eller nåt sånt spännande. Hoppas ni har kul planer <3 puss å kram

 

 

Min älskade lilla apa hihi <3

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *