Kommer ni ihåg boxen jag fick hem från Lyko? Nu har jag provat det mesta och här är mina favoriter:

 

 

Burt’s bees handsalva – Alltså den gör fan under för en torr hand!!! Nytt beroende helt klart

 

Rejuvi Aloe Vera – Såhär står det om den : ”  formulerad med ren aloe vera och kamomill extrakt för att försiktigt lugna, vårda och återställa huden i ansiktet och på kroppen. Det lindrar omedelbart  torr, narig och inflammerad hud. Perfekt som fuktkräm , kan användas både dag och natt för att hålla huden bekvämt återfuktad.”  När man använder den här krämen är det som att döpas på nytt. Man blir verkligen återfuktat och det är helt underbart att smörja in sig med den hihi

 

Nagellacket har jag inte provat och hårgrejerna tänker jag spara tills jag ska på nån resa eller så 😀 Då är såna här små prov-grejer helt perfekta att ha med sig ju. Speciellt om ni är som jag och redan har typ övervikt på resväskan pga all jävla settingspray, fix+, hårspray osv hehe.

Vill ni köpa en egen lykobox kan ni göra det HÄR ! Detta var alltså nr 33. Men det finns ju boxar med andra nummer som innehåller helt nya överasskningar hihi. Jag vill ha alla!

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *