ögonbindel

 

Alltså en jobbig grej som jag ständigt ångrar är att jag glömde min såkallade sovmask i Stockholm. Jag köpte den på H&M home i Umeå och sen dess har jag inte sovit en natt utan den, den var helt perfekt och gjorde mitt liv värt att leva. För har ni också en kille som gillar att kolla på tv när du vill sova så är detta mitt bästa tips. Ifall ni inte heller har råd att köpa mörkläggningsgardiner / vet inte hur man sätter upp såna / vet inte var man köper såna / vet inte vad man ska köpa , så är det också en mycket enklare och billigare lösning. 

 

Förstår ni varför jag är så ledsen över att jag glömde den?? :'( Inte nog med att den var så jävla bra så var den dessutom mjuk och FIN !! Jag hade alltså den på bilden fast med guldiga paljetter… Nu har jag istället någon svart och ful med konstigt äckligt material som jag hatar och vill bränna upp.. Någon som har vägarna förbi Umeå och vill köpa en sån till mig hhii?? Annars önskar jag mig en ny i present när jag fyller år den 9 maj. Det här var dagens tips .

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *