GLOSSYBOX!

 YEEEEY kolla vad jag fått hem! Min första Glossybox hihi 😀 Har alltid velat prova för de är ju typ som att ha en liten julafton en gång i månaden hihi. Ialla fulla fall så tänkte jag visa vad som fanns i min box!

 

Pepsodent White Now Gold. Whitening tandkäm som omedelbart ska ge vitare tänder!! Och jag har ju velat prova sån här tandkräm så det var ju helt perfekt att få ett litet smakprov så jag kan se ifall jag gillar den 😀

 

 

Rose Gold Large Angled Face Brush från Luxie Beauty. Den kan användas till exempelvis contouring, rouge, highlighter eller bronzer och den är 100% vegansk och cruelty-free! Ska bli kul att prova! Man kan ju fan aldrig ha för många sminkborstar brukar jag säga hehe. Och den här var ju dessutom rosa och skitfiiiin

 


Artist Lashes Mascara från Emité Make Up
. En vattenfast mascara som ska ge en fantastisk längd och volym står det hihi. Jag älskar att prova nya mascaror hihi!!! så jag är taggad till tån

 

 

Dove Advanced hair series. Nylanserat schampoo och balsam som ska återuppliva det mest skadade håret. Låte ju helt perfekt för min stackars skadade skalle

 

 

En ögonfransböjare från Hot Makeup. Jag ÄLSKAR att prova ögonfransböjare och det är så jävulskt stor skillnad på olika böjare så jag hoppas den här är bra 😀

 

Sen fick man även Glossymag som är som Glossybox egna tidning som man får i varje box + ett presentkort på Make Up Store där man får en 15 min strobing class helt gratis yeey hihii 😀 Det bästa med boxen tycker jag är att man får chansen att prova smink från helt nya märken som man inte ens kan få tag på i Sverige 😀 Och sen får man ju sjukt mycket för pengarna egentligen, liksom mascaran kostar egentligen 210kr vilket är mer än hela boxen??? :O helt jävla underbart om ni frågar mig hihi

 

 

Glossybox kostar 139kr / månaden och ifall ni också vill prenumerera gör ni det HÄR 😀 <3

Kommentarer (1)
  • jempa

    så himla värt pengen tycker jag! Kan betala mycket bara för att få en överraskning varje månad jag, haha 😀 Jag har prenumerat på Glossybox i 1,5 år nu o kan säga att den har blivit sååå mkt bättre. Nu får man ju med några märken som man känner igen i varje box vilket e skitnajs. I början var det bara sånt där beno-smink som fanns med i tidningar du vet för att locka läsare..hehe.. Nu är det lite mer kvalité på prylarna! kul deh 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *