TISDAG

Heej <3 Igår var en dag med full rulle. Jag slutade ju en stund klockan 4 hehe. Då gick jag och Isse på promenad med Theo och sen skulle jag tillbaka till jobbet för att ha möte mellan 5 & 7. De gick finemang och sen fick vi hämtning av Isses mamma, vi for på Coop och köpte kattsand till katten Sickan. Sen for vi till Sickan och gav henne sanden. Hehe jaa typ så. När vi kom hem var det ju läggdags så gårdagen gick såå himla snabbt alltså.

 

Idag råkade jag ställa väckaren en timma fel (alltså en timma för sent…) + tappa ut ett helt fullt glas med funlight så det är funlight päron över hela läggan, förbannade helvete. Kom i tid till jobbet men måste fan hem å skura på lunchen hehe. Slutar 4 idag och då MÅÅSTE jag ta tag i att redigera videos som jag verkligen skjutit upp alldeles för länge… men de känns inte så himla kul att sätta sig framför en dator när man redan suttit 8 timmar på en dag…. Men a girl gotta do what a girl gotta do hehe. Får gå en prommis eller nåt när jag slutar så jag får ny energi. Annars borde vi egentligen handla också.. vi har inte handlat på evigheter känns de som hehe. JAJA vi ses hej <3

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *