Hej jag lever

 

Hej jag lever men jag har inte mått så himla bra. Nu börjar de dock kännas bättre så imorgon ska jag då fan i mig jobba. Det värsta just nu är att jag har så jääävla ont i blåsorna i käften. jag dör. Kan inte prata, inte äta, inte hångla. Istället har jag och älskade Theo sett Maria Wern, har ni sett nya avsnitten??? SKITBRA. Nu ska jag fortsätta vila, tvinga isse gå på apoteket och sen är jag redo för att jobba imorrn hoppas jag.

You might also like

Elin Hagberg - Köket är nästan på plats BYGISELA - GODMORGON MED DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - CAMOED ALL UP Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Vad har jag haft för mig under mina sociala medier fria dagar?
  • Sara

    Hej! Såg på youtube att du har clique o tyckte ju det lät awesome … men när jag ska regga mig så står det att appen inte kommit till mitt land ännu Hur gör jag ? Btw , älskar dina make up tutorials

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *