Nytt från LYKO!

 

Bästa torrschampoot – HÄR

Först ut : my all time favourite, torrschampoo från Batiste. Köper alltid detta och jag älskar det!!! Och de måste vara det som heter XXL volume hihi

 

Parfym från Ariana Grande – HÄR

 

 

Finally är den min hihi… för VAARJE gång jag träffat min syrra har jag frågat vad hon har för parfym och svaret är alltid denna!! Var ju till och med jag som köpte den till henne i julklapp hehe. Men den är både sååå himla fin och luktar fan gudomligt!!! Ett måste i parfymsamlingen

 

Ögonfransar från Make Up Store – HÄR

Det är alltså dom här som så många frågat om !! De var dom jag hade sist på klubben, haft i mina senaste videos, visade på snapchat, hade på Guldtuben hehe jaaa har använt dom i sinne för jag ÄLSKAR DOM 😀 Dom är heeelt perfekta

 

Läppstift från Make up Store – HÄR

Alltså det här läppstiftet??? Love at first sight. Förpackningen är ju GOALS !!! Så jag hade kunnat köpa det bara därför hihi. Men sen är det ju dessutom världens finaste nude/rosa färg!! Ska nog ha det på mitt bröllop

 

 

 

                                                                                                Lykobox Nr.33 – HÄR

Och sist men inte minst, Lykoboxen!!! Det var som en spännande liten julklapp som kom hihi and I love it. Man borde köpa fler presenter till sig själv och då är ju en sån här lykobox perfekt för då blir det endå som en överrasskning hihi. Fick hårgrejer som jag är jättetaggad på prova, ett fint vårigt naggellack, läppbalsam från Burt’s Bees som jag har hört ska vara helt jävla otroligt + någon kräm med aloe vero. Älskar ju att prova nya skönhetsgrejer hihi så de ska bli kul :*

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *