SJUKLING

En spegel-selfie från hotellet hehe… men alltså jackan, hur fin??? <3

 

Hej kompisar. Det är en febrig Sandris som talar, jag mår skit helt enkelt. Igårkväll började jag må dåligt så jag kunde inte somna utan låg bara och svettades :'( Så idag har jag inte gjort ett jävla skit, sååå himla tråkigt. Så jag har egentligen ingenting att säga till er…. hehe. Just nu är Isse och skejtar så jag väntar på att han ska komma hem och ta hand om mig. När jag är sjuk är jag som en 10 åring. Jag både ser ut som en och beter mig som en hehe. Annars har jag panik för jag kan inte ladda min mobil eller ipad, båda mina laddare har gått sönder??? LOL

 

Såå.. vi ses imorrn eller nåt. Hoppas ni mår bra. Hugs and kisses <3

Kommentarer (0)

You might also like

Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX Josephine Qvist - HAR HÖRT ATT DET ÄR GANSKA KALLT I SVERIGE Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Caroline Roxy - Urban Deli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *