Megafonen.nu

 

                                                  Såg ni mig på Megafonen idag hihi? HÄR kan ni läsa det ifall ni inte kollat 🙂

Fick en chock när det stod att jag har över 5,8 miljoner visningar!!! HAHA OMG shit det hade jag ingen aning om!! MEEN ni kommer väll ihåg att ni kan rösta i Finest Awards VARJE dag??? 😀 Ni röstar HÄR <3

Tror ju dock att jag inte har någon chans att vinna så jag kommer inte fara dit.. Mest för att jag inte har råd helt enkelt hehe :'( Och vet inte om jag skulle palla med en till gala hehe. Paniken över att hitta en outfit + mingla med okända människor är ju extrem. Så jag vet inte om mitt psyke pallar två galor inom en månad hehe. Men det hade ju säkert varit en upplevelse jag sent skulle glömma

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *