HEEEEJ nu är jag äntligen tillbaka efter min långa frånvaro. Vet dock inte vart jag ska börja då det hänt så mycket hehe. Meen vi åkte ju till Stockholm i onsdags! In the morning, 09.00 lämnade vi läggan.

Sååå när vi kom fram checkade vi in på hotellet och sen gick vi och mötte upp Isaks bror och åt lunch med honom. Sen kikade vi i affärer resten av dagen och på kvällen åt vi middag på Phil’s burger, alltså så jävulskt god burgare hehe. Eller juste!! På dagen hjälpte VG oss hem till en tjej jag chattat med på instagram hihi! KOmmer ni ihåg att jag hade panik över jacka??? Världen bästa tjej ville sponsra mig med en så jag for hem till henne och hämtade den

 

TORSDAG började vi med hotellfrukost och sen började jag göra mig i ordning för gala! Gud endå jag var så jävla nervös hehe. Jag och Nathalie tog en Uber till Miss Clara där tv4 hade en lunch innan galan. Det första jag såg var Blondinbellas kille hehehe. Sen kom vi in i ett coolt rum med högt tak med fönster överallt, det fanns en bar och liveband och det var några kända ansikten men mest okända hehe. Vi minglade iallafall på, drack vin, åt lyxig pizza till lunch, det fanns fina efterätter och sen kom Brynolf och Ljung och trollade för oss! Ni vet dom som har ett program på tv4play? Jag hade iallafall sett det och visste hur jävla bra dom var. Dom körde typ 3 trick och ett gjorde dom på mig hehe, jag fick lite panik. Mest för att musiken stängdes av och att alla skulle kolla på mig, jävulskt jobbigt hehe. + att jag var lite full och hade svårt att koncentrera mig på vad jag skulle göra hehehehe. Men dom var såklart skitbra och de var kul. Det roligaste var dock att Eva från eva och adam var där hihihi. Hon är ju min idol, men jag pratade inte med henne, bara beundrade på avstånd.

Typ vid klockan 5 skulle vi fara till Guldtuben och gissa chocken vi fick när vi ser att tv4 fixat en hummerlimmo åt oss????? De var sjuk hehe. Hur ofta åker man hummerlimmo i Stockholm lixom? de var nog once in a lifetime. När vi kom fram var det mycket folk men typ inte lika mycket som förra året? Eller så kanske det berodde på att mattan var mycket längre de här året. Blev iallafall gladast när jag såg Isse och hans brorsa i publiken hihi. Röda mattan var dock över ganska fort och sen var det dags för mer mingel. Alltså det här var nog de som var de värsta och typ gjorde dagen mycket mindre kul… vi minglade alltså från kl 14 till kl 20 när själva galan började. FÖRSTÅR ni att stå upp i 6 timmar i klackar??? Fanns ingenstans att sitta på båda ställena…så det var gaanska jobbigt. Och jag är ju ingen hejare på mingel över lag hehe.. saknade att ha emmisen vid min sida som jag hade förra året.

Det coolaste var nog när Anna Book kom fram och ville ta en bild med mig hihihi jag visste inte hur jag skulle reagera. Hon sa att hennes dotter gillar mina videos och vill vara min polare hihi och Anna gillade också mina vloggar. De var sjukt men jättekul ju hihi. Kissie kom också fram och sa att hon gilla mina videos hihi, hon var så himla fin <3 Galan var iallafall skitbra i år med, såg ni den live? När den var över hade jag dock huvudvärk från helvetet och ville ba soova hehe. Så tro det eller ej, jag skippade efterfesten på Spy Bar och istället bytte jag om till mjukisbyxor och jag isak och vg gick och åt på max hihi.

 

 

FREDAG var jag alltså inte så himla bakis och det var skönt. Vi började med nice hotellfrulle sen gick vi på stan en sväng och luncha och så. Men båda var rätt trötta så vid 3 eller nåt köpte vi läsk och gick tillbaka till hotellet. Sen ville vi äta på Phils burger igen till middag hihihi, så vi mötte upp vg och gick dit igen och den här gången åt jag en ännu godare burgare, alltså vill ha den just precis just nu hihi. Så vi chilla rätt länge där, drack en strawberry daquiri och sen gick vi tillbaka till hotellet och chilla och drack några cider hihi nice

LÖRDAG åkte vi hem skittidigt, var så jäävla trött alltså. Men det hindrade inte mig från att fara på fest hos Hanna på kvällen hihi. Det var såå kul att träffa polarna igen <3<3 igår var jag död och det är jag idag med. Det här inlägget har tagit mig hela dagen att skriva för ja tog en paus för att vara me emmisen + var tvungen powernapa hihi. MENMEN nu får de va nog för de här inlägget hiihi. Men har iallafall haft det hur bra som helst i el stockholmo och jag önskar att alla mina dagar kunde se ut så hehe. Fatta få starta med hotellfrukost , sen shoppa, äta god mat och hålla hand me isse hihi. Har haft så himla kul med the love of my life <3

 

Men nu måste jag som sagt avrunda, jag och isse måste hitta nått att äta. Puss å kram <3<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *