UPDATE

OKEJ här kommer en liten update från den mest stressade flickan på jorden Tellus just nu.

 

 

 

– Jag fick en tid för naglar kl 16!!! thank god

 

– Jag tror jag fixat jacka??? Jag ska hem till en tjej i Stockholm imorrn som ska öppna en webshop!! Hon har alltså inte öppnat den än men hur jävla underbara är dom inte som låter mig komma hem och prova en jacka?? det finns så många underbara människor på planeten hihi <3

 

– Jag tror jag kör på galaklänning på efterfest? Liksom hur många gånger per år får man chans att känna sig som a million dollar i en galaklänning? inte så många gånger faktiskt

VI SES <3

You might also like

Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *