Galaklänningen!

Hello everybody <3 Igår slutade jag 4, då gick jag hem och provade min klänning som jag hämtat ut och tro det eller ej – den var fin!!! Kanske inte rena rama drömmen men ändå fin hihi. Men tyvärr lite stor så mamma fick hjälpa mig att sy axelband och måste hitta nåt att ha i midjan så den sitter fast. Resten av kvällen var en enda stress : skulle redigera klart videos, sola, hämta väskan i källaren, börja packa & busa mig. Det gick sådär.

 

Nu har jag dock ett nytt paniksenarium. Igår blev vi inbjudna på efterfest och jag kom på att man kan ju fan inte ha galaklänning på klubben? Eller kan man det???? kan ni säga? För annars måste jag panikshoppa en outfit nr 2? och då måste jag göra det i stockholm? och då kommer isse inte bli så glad hehe. Jag är nog en rätt jobbig tjej överlag men när jag har panik över en outfit går jag från 10 till 100 på skalan. åhh guud de här tar aldrig slut hehe. Vart hittar man snyggaste festklänningen i stockholm???

 

Sen vill jag göra naglarna också.. jag kan inte ha en sån här kort nagel på gala.. jag får fan panik och känner mig som en jävla unge utan naglar. Så det tänkte jag göra idag efter jobbet..om någon har en tid hehe. Sen måste jag packa KLART + tvätta håret och locka det. Vi åker ju fan tidigt som satan imorrn???

 

Sen har jag ett till problem: jacka till galaklänning????? Skulle vilja ha en sån här fjäderjacka. VART köper man de?? Hjälp mig att överleva denna panikartade helg tack

 

OKEJ jag vet att typ ingen visat sin klänning men va fan , ni är inte så många som läser min blogg och jag känner ett starkt band till er så jag visar den endå hehe. Ni kommer alltid med så kloka svar.

 


 ( OCH OMG FÖRLÅT FÖR EN KAOS-STÖKIG LÄGGA HEHE )

 

Här ser ni alltså att den är lite stor och ”hänging”, kommer vara mycket finare när jag har kortat banden och tightat till den i midjan om ni fattar!  Så mina stora frågor är alltså:

 

 Kan jag ha den på klubben? Den är ju ändå gaanska enkel med lite paljetter bara hihi. Och vi ska ju som vara på en vip-avdelning om jag förståt de rätt? så det kanske är fler som är extra uppklädda? har jag en vanlig festklänning kommer jag ju se ut som jag gör varje helg hehe

 Vad ska jag ha för jacka?

Hoppas ni har nå bra tips hihi

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *