WANTIES!

 

 

1.  HÄR      2.  HÄR    3.  HÄR

 

 

1.  HÄR      2.  HÄR    3.  HÄR


1.  HÄR      2. HÄR    3.  HÄR    4. HÄR1.  HÄR      2. HÄR     3.  HÄR


 

1.  HÄR      2. HÄR     3. HÄR 

 

Vill ha ALLT…  Men alltså jag har börjat hata Forever Unique… dom gör så jävla snygga klänningar men jag kommer aldrig ha råd med nån sån. Både den beiga och ljusblå hade varit goals till Guldtuben.. jag blir förbannad. Hade beställt två klänningar men alltså ingen av dom kändes 100%. Så i fredags panikbeställde jag en ny med supermegaexpress leverans så den har kommit nu och jag är så jävla nervös. Är den ful vet jag inte vad jag tar mig till… jag återkommer med resultat… håll i er

You might also like

Elin Hagberg - Köket är nästan på plats BYGISELA - GODMORGON MED DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - CAMOED ALL UP Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Vad har jag haft för mig under mina sociala medier fria dagar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *