HELGEN

HEEJ och förlåt för frånvaron <3 Jag har helt enkelt inte haft tid till att sätta mig ner och blogga den här helgen hehe. MEN i fredags var jag ju ledig & spenderade dagen med videon jag skulle göra hehe. På kvällen hade jag myskväll med syrran och Theo hihi. Vi var på ica maxi och sen såg vi en ganska dålig skräckfilm hehe. Att det ska vara så himla svårt att göra en bra skräckfilm?? Jag tror fan att jag skulle kunna göra en bättre film. Vad tror ni om det? Skräckfilm med Sandrisen på kanalen??

 

LÖRDAG spelade jag in en till video hehe. Men mötte upp Emmisen och Fanny på stan en snabbis och på kvällen bestämde jag och Fanny att vi skulle partaja hihi. (efter många om och men). Men det blev iallafall en väldigt kul kväll 😀 Vi förfestade bara hon och jag hihi och sen gick vi på brygg CC

 

SÖNDAG åt jag och isse våffelfrukost hihi. Det var inte så gott som jag föreställt mig, jag började må illa hehe. Resten av dagen städade jag, dammsugade, torgade golv, sprang i tvättstugan, redigerade videos… ja oj så jobbigt hehe. Men sen åt jag och Isse en romantisk tacomiddag och sen la vi oss tidigt och såg film i sängen. Så himla skönt hehe. Annars brukar jag aldrig hinna se nåt på tv utan jag måst sova direkt . Vi såg the other woman, älskar såna filmer hihi. Och theo vår lilla bäbis var så mysig <3<3<3

 

Idag var det dock ett helvete att kliva upp. Hur kan man kliva upp när man har en söt chihuahua som kommer krypandes och vill lägga sig på kudden?? de går inte!! hehe. Eller jo det var ju tvungen att gå till slut. Idag jobbar jag till 4 och jag känner mig stressad som ett jävla as över den här veckan. Eller ja dom här två dagarna innan avfärd. Har videos jag måste redigera klart, jag måste packa, vill sola, måste busa mig, vill göra naglarna och ehh… haha ååhh de känns bara jobbigt. Önskar att Guldtuben var om typ 3 månader för just nu känner jag bara grov ångest. Men det kommer nog bli kul när jag var är där så jag ska försöka hålla ut.

 

Hoppas ni har en kul måndag ifall man nu kan ha det!! puss å kram <3

 

 

 

Partysisters <3<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *