Mys med favvokillarna

 

HEEEJ hörni <3<3 Här är bilder från våran extrema myskväll vi hade igår hihihi <3 Jag slutade ju 5, gick hem och där var mina favvokillar. Så vi åt middag, städade , gick prommis med theo, var på Hemmakväll och sen hyrde vi film och hade ultimat myz <3<3 goals. Vi såg den här ”en underbar jävla jul” eller va den nu heter, den va väll ganska bra hihi

IDAG var det såå himla skönt att sova ut. Men gick ändå upp i tid för hade så mycket jag skulle hinna gör idag. Och NU är jaaag ganska klar typ hehe. Har iallafall spelat in den kind of komplicerade videon och nu ska jag redigera den och de tar ju typ ännu längre tid. Vill dessutom hinna spela in en till video så de ska jag nog göra nu med detsamma.

IKVÄLL har jag no plans. Vill sola solarium iallfall hihihi… va ska ni göra? dricka likör? puss <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *