Bästa Poddarna!!

 

 

 

OKEJ här kommer ett helt gäng podd-tips från the poddlover number 1. (Alltså jag) 😀 Ni kan gärna komma med fler tips om ni ser att jag missat någon som är skitbra 😉

 

 
 
Är ni ihop?
En ny podd! jippii mer poddar till världen hihi. Har väll lite svårt att uttala mig då det inte kommit så många avsnitt (typ 2 tror jag hehe) men den verkar bra iallafall 😉

 

 

 P3 dokumentär. En SKITBRA podd som alltid handlar om jävulskt intressanta grejer!! Det dåliga är väll att det typ aldrig kommer nya avsnitt..

 

 Ångestpodden. Handlar om många olika ämnen inom ångest. Började prenumerera på den här ganska nyligen så jag har inte skitmycket att säga om den faktiskt hehe. Men har lyssnat på dom avsnitt som haft intressanta rubriker och dom har varit skitbra 😀

 

 Svenska Mordhistorier. En jävligt spännande podd som handlar om olika mordhistorier. Jag älskar ju allt sånt hihi

 

 

 Alex & Sigges podcast. Den har ni nog alla hört talas om. En av Sveriges bästa poddar helt klart !! Kan man annat än älska dom?? nej. Dom är unika och älskvärda

 

 Den fantastiska resan med Zara & Noel. Skitbra och kul. Dom håller inte så ofta en röd tråd utan pratar om allt mellan himmel och jord men det är bara kul. Och det är så himla intressant att höra om Zaras coola liv hihi

 

 Wahlgren & Wistam. Älskar dom kvinnorna!! Dom är så himla roliga och busiga. Det bästa av allt är när dom ska busringa hahah det är jättekul

 

 Creepypodden. En podd med spökhistorier !! kan ni tänka er nåt bättre ?!?! TIPS : Lyssna inte när ni är ensamma hemma på kvällarna heheh till och med jag blir rädd och nojjig och slutar alltid med att jag måste stänga av hihi. Men den är SKITBRA!!!!

 

 I nöd och lust. En också ganska ny podd med älskade Petra Tungården och hennes polare Linn. Jag har älskat Petra sen jag var typ 3 år så jag visste att jag skulle älska den här podden. Hon är så jävla skön och underbar, och kompisen Linn är också fin men man har som inte lärt känna henne lika bra än hihi.

 Krulll & Kriminell. Också ganska ny!!! Hehe. Men har typ blivit min favvo!! Det är alltså en kille som intervjuar människor som varit kriminella. Dom berättar allt om sin barndom, varför dom blev kriminella, hur det är i fängelset osv osv osv!! Så jävulskt bra podd! Men jag har alltid varit intresserad av det kriminella livet så kanske det är därför hehe. Men annars kan ni lyssna bara för att intervjuaren har VÄRLDENS skönaste röst

 

 Lillelördag. En av mina favoriter !!! Ann Söderlund och Anita Schulman måste vara några av Sveriges roligaste kvinnor. Dom har sjuk humor och pratar typ om deras liv, familjen och .. ja lite så hihi men typ den bästa så ni måste lyssna på den!

 

 OPodden. Intervjuer med olika kända kvinnor, tycker det är så himla intressant att få veta mer om kändisar som man inte vet så mycket om hihi.

 

 

 Mathilda och Andrea. Har lyssnat på den huuur länge som helst och jag älskar Mathilda och Andrea. Dom är så himla roliga och kloka och smarta och fina tjejer hihi. Också en av mina favoritpoddar <3

 Måndagspepp. En till podd med två tjejer jag bara älskar hihi. Hanna och Ellinor! Älskar deras bloggar också så dom måste ni läsa om ni inte redan gör det. Iallafullafall så pratar dom alltid om intressanta ämnen och dom är fan best friend goals. Eller hela deras liv är goals faktiskt hehe. Hanna är alltid på semester och lever loppan och festar på roliga klubbar med kändisar hihi. 

 

 Ihop med Josefin. En podd med Josefin Crafoord och Quetzala Blanco. Dom svarar på frågor om relationer som människor skickar in till dom och det är jävulskt kul faktiskt. Ena frågan är sjukare än den andra hehhe

 

 Adam och Kompani. En podd med Adam Alsing, Vanessa Falk och Daniel Breitholtz. Dom är ett sjukt roligt gäng så det blir alltid roliga avsnitt hihi. Den måst ni lyssna på ifall ni missat det !!

 

 Viktor & Faraos podcast. Man kan ju inte annat än älska Farao, eller hur ??? <3

 Skvallerpodden. TYP MIN FAVVO av alla helt seriöst hihi. Kanske för att jag älskar skvallertidningar hihihi. Det är alltså dom som jobbar på tidningen ”Veckans Nu” som gör den här podden och den handlar helt enkelt om kändisskvaller, skitkul att lyssna på hihi. Och tjejerna som har podden är så himla bra !

 Spår. En till sån här brott-podd. Det kan ju aldrig gå fel hihi. Spännande och intressant!

 

Kommentarer (1)
  • Elin

    Många grymma poddar! Är också helt manisk och lyssnar hela tiden 🙂 Jag vet att man sällan är sugen på att ge nya, lite mindre poddar en chans men jag och min vän har en podd som vi är mycket stolta över: Värsta Bästa Podden. Vi diskuterar vad som är det värsta och det bästa med olika saker och ämnen. Detta varvar vi med sketcher och skojig musik. Humor och lite allvar blandas friskt. Tror verkligen att du skulle kunna uppskatta den! Ha det gott! //Elin Hedberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *