TORSDAG

Godmorgon mina små änglar. Idag är det torsdag = SISTA DAGEN PÅ VECKAN HIIIHIH 😀 Jag har nämligen ledigt imorrn YEEEY. Har en youtubevideo jag måste bli klar med i helgen och den kommer ta lång tid att göra och jag kände helt enkelt att jag kommer gå av om jag ska hinna det på en enda dag för söndag har jag tvättstugan LOL hehe. 

 

MENMEN igårkväll gick kvällen så jävulskt fort som vanligt!! Hann bara redigera klart vloggen, färga brynen och halvstäda litegrann och sen var det helt plötsligt läggdags??? Alltså tidsbrist är fan mitt mellannamn. Hade så satans ont i huvudet igårkväll och det höll i sig när jag vaknade :'( hatar att vakna med huvudvärk. Så lyckades helt enkelt inte kliva upp utan råkade somna om och försov mig en timma.. goals. NOT. Men hade så svårt att vakna för jag drömde om så himla söta djur!!!! Mini små hästar + kattungar <<3<3

 

Idag slutar jag 5 och ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa järnet. Se film, äta chokladägg, gosa med theo.. you name it. Det behövs efter den här veckan som inte har varit så bra. Och jag vet inte om jag triggade fler ungar till att skriva dumma grejer när dom fick se hur mycket jag tar åt mig? Vaknade ännu en gång till en hemsk kommentar… har fått fler hemska kommentarer den här veckan än under hela mitt snart 23 år långa liv.. Kan ju vara samma människa men jag tappar lusten till allt

 

JAJA nu har jag inte så mycket mer att säga… vi ses sen :)<3

Köpte lila tulpan igår hihi .. tokigt va?? Var wild and crazy och ville prova något nytt 😉 vet inte om jag hatar eller älskar 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *