Onsdag

HEJ och jag måste bara säga TACK igen det första jag säger. Vet inte hur jag ska tacka er nog då era kommenterar gör mig gladare än vad ni kan ana. <3 Jag älskar fan er !! Så nu ska jag försöka att inte ta åt mig av såna där sjuka kommentarer , inte ge henne nå mer uppmärksamhet också kör jag på som vanligt. TACK<3

 

Igår var jag som sagt väldigt nere av många olika anledningar men kvällen blev bra iallafall. Den blev 10 av 10 om jag ska betygsätta hihi. För det första kom Isse hem med chokladägg från Lindt hihi.. min favorit ju <3 Så vi åt middag och sen satte vi upp tavlor! Har fått så himla fina tavlor & ramar så nu ska jag bara fota dom så kan jag visa er sen 😀

 

Fattar inte hur kvällen kunde gå så himla fort ännu en gång?? Så klockan hann bli halv 9 innan vi tog oss iväg till affären hihi. Såå vi handlade lite smått och gott och när vi var hemma igen BOKADE VI FLYGBILJETTER! HIHI YEEEEEEEEEY 😀 Stockholm och Guldtuben here we come 😀 Ska bli sååå himla kul att fara till El Stockholmo och bo på hotell!! Jag är SÅÅ HIMLA TAGGAD 😀 Bara att få lite omställning och se en annan stad hihi. Och med isse <3<3 Och sen blir det ju såklart skitkul med Guldtuben:D Hoppas jag hehe. Det är såklart nervöst och ångestfyllt oJOJ hehe. Isse ska inte med på galan utan jag ska gå men en annan youtubegirl, Nathalie Starcevic if you know her hihi 😀 Så på onsdag smäller det YEEY jag måste typ börja packa. Och kanske hitta en klänning till galan.. helvetes helvete

 

 

En liten sneakpeak på tavlorna hihI!! 😀 Hold your horses för jag snart har jag en rabattkod till er som ni inte får missa :*

 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *