Min drömklänning – HÄR

 

Kan fortfarande inte sluta tänka på den här klänningen.. ifall ni följer mig på snap såg ni att ni får swisha mig om ni vill 🙂 hehe. MEN ALLTSÅ DEN ÄR SÅ FIIIN :'( Det var inte kärlek vid första ögonkastet när jag såg bilden utan det var när jag klickade mig in på klänningen och kollade på den hära ”catwalk videon” som Nelly har, det var då jag föll pladask. Alltså den är PERFEKT till Guldtuben. Inte too much men endå det lilla extra med det guldglittriga i midjan. 

 

Såå jaa vad är problemet? gissa en gång. Priset såklart hehe :'( 5 K för en klänning känns inte aktuellt för mig tyvärr hehe… men jag är konstant inne på Nelly samtidigt som jag ber till gud att den ska komma på rea eller att dom ska komma med något hejdundrande erbjudande. Så plz, ni får gärna be med mig <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *