Tisdag

Hello my angels, Sandra is here again.

 

Igår slutade jag tidigt men känns ändå som jag hann göra typ NADA hehe. Åt middag, redigerade, tvättade håret, gick med jycken och seen var det bedtime LOL 🙂 Idag försovde jag mig som fan, inte så kul. Men tur att jag började 8 iallafall för annars hade jag typ vaknat när jag redan skulle varit på jobbet OJOJOJ. Mitt huvud väger 724 kilo idag , det var nog för att jag grina så mycket igårkväll och det var nog därför jag försovde mig också :'( Stackars sandrisen. Hehe skoja. Trodde inte det kunde bli en sämre morgon men då har någon ”Linda” ängnat sin morgon åt att skriva dumma kommentarer på min blogg så nu är jag på OM MÖJLIGT ännu sämre humör. Hatar idiotungar. 

 

MEN MENIdag är det SÅ HIMLA BRA VÄDER. Önska jag var ledig och kunde ta ett dopp i älven. Okej inte riktigt men det hade varit skönt att promenixa i solsken. Men idag slutar jag 5 så vi får se hur mycket solsken som är kvar då hehe. Annars har jag typ inget att säga heheh… har ingen plan för kvällen utan måst redigera klart video :):) Hej <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *