Nu får det vara nog

Okej nu får det vara nog. ”Linda” eller ”Ann P” eller vad du nu vill kalla dig, jag ser ju din ip-adress? så det ger ingenting att du hittar på nya namn. Jag har polisanmält dina kommentarer och ber dig att sluta med det du håller på med för jag gissar att jag inte är den enda som du skriver såhär till. Du mår uppenbarligen inte bra och borde prata med någon. 

UPDATE: Alltså TACK till er UNDERBARA som orkar lämna en kommentar här. Har verkligen känt mig på botten i veckan och AnnP gjorde verkligen så att bägaren rann över. Jag har så himla lätt att ta åt mig av dumma kommentarer, just för att jag är väldigt självkritisk och har dålig självkänsla. Men ni ska veta att era snälla kommentarer gör mig så himla mycket gladare! De käns helt underbart att veta att ni står bakom mig fast jag kan känna mig väldigt ensam och förvirrad i den här sociala medie världen hehe. Jag blir seriöst rörd när jag läser några av era kommentarer. Ni är helt fantastiska!!!! Tusen miljoner kramar och pussar till er <3

Om jag kunde hade jag skickat såna här rosa hjärt-donuts till er alla <3 (fast inte till AnnP)

 

Kommentarer (1)
  • Johanna

    Såg precis vlogg om det här. Säger bara TA INTE ÅT DIG! Du verkar vara en helt fantastik människa och den där personen är inte mer än en osäker liten människa som känner att hon kan trycka mer andra människor. Du är bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *