PÅSKÄGG

 

Det här är godis-goals och anledningen till att jag älskar påsk hehehe. Har ni inte smakat dom har äggen har ni missat meningen med livet. FINNS INGET GODARE !!! alltså på riktigt, INGET !!! Den hära stora packen upptäckte jag kanske för två år sen?? Och jag föll pladask. Bästa dagen i mitt liv var när jag och Emmis hittade dom här äggen på utförsäljning på ica maxi förra året?? eller två år sen kanske. hihi

Nougatäggen är en nyhet för i år och dom var så jävla goda. Vill ha just nu och varje dag tack på förhand påskharen <3

You might also like

Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *