MIN HELG

HEJ!! Ännu en helg som swishat förbi :O

 

I fredags fick jag sluta lite tidigare men lik förbannat gick kvällen så himla snabbt!! Jag städade läggan, isse och theo kom hem från deras äventyr och sen köpte vi mat från Wok & roll till middag hihi. Och sen va typ klockan 8 !! fattar inte hur det kunde gå så himla fort ?? Meeen mötte iallfall upp Emmisen och vi hade en myskväll deluxe. Vi skulle se nya Beck men vi hade så himla mycket att prata om så jag har inte en aning om vad den filmen handlade om hihi.

 

Lördag var det ju helt jävla underbart väder, jag fick en ny livsglädje. Jag och Isse åt frukost tillsammans och sen gick jag  och Emmis på en solskenspromenad och det var så himla skönt!!! Förutom att jag ramlade och höll på dö hehe. Efter prommisen köpte vi en dricka och relaxade i solen <3 Sen skildes våra vägar. Jag gick hem och sminkade mig och spelade in video, sen åt jag och isse middag och sen på kvällen joinade jag mina girlfriends som skulle ut på galej. Själv nöjde jag mig med att dricka pepsi max hihi. Så jag gick hem tidigt och det var så himla skönt att somna pigg och fräsch.

 

Söndag var jag alltså inte bakfull, och när jag vaknade kl 9 var det sol så jag gick ut på en morgonpromenix. Seen gjorde jag frukost, redigerade video, duschade, sminkade mig, städade, tvättade och klockan 5 kom mormor för att kolla på min lägga och sen åt vi pizza till middag hos mamma , mys <3 Så var där ett tag sen gick jag hem och redigerade klart videon och efter ett tag kom my love <3 Vi gick på ica och köpte godis och sen såg vi en dokumentär om snoop dog hehe. 

 

Fast jag inte slösade en dag på att vara bakis tycker jag ändå att det gått alldeles för fort !! Hade velat spela in fler videos.. önskar det var fler timmar på dygnen !! MENMEN idag är det måndag och jag började tidigt och det är skitbra hihi. För då slutar jag ju tidigt ! Har väll egentligen inga planer för kvällen förutom att tvätta håret för det hann jag fan inte igår hehe. Hoppas ni också haft en bra helg <3 hej hej

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *