Mina hårprodukter

Jag får ofta frågor om vad jag använder för schampoo / balsam så here you go! 😀 Silverschampoot från Loreal är det bästa jag testat ! Men har egentligen inte testat så himla många hehe men jag gjorde efterforskningar innan jag köpte detta och det verkar vara älskat av många 😀 Räcker länge och gör verkligen sitt jobb!

 

Silverbalsamet från Björn Axén är också en favvo. Det känns inte som det sliter på håret lika mycket som silvershampoot men ger håret en fin och kall lyster. Haha alltså  ordet lyster är så fult. Sist men inte minst så har jag en hårinpackning från Björn Axén. Rätt dyr tyvärr och räcker inte så länge.. men jag älskar den !! Köpte nån från nåt annat märke sist jag skulle handla hårinpackning för att jag var fattig men jag saknar denna från Björn axén hela jävla tiden. 

 

 

1.  HÄR         2.    HÄR         3.   HÄR

 

 

Kommentarer (1)
  • Victoria

    Ditt år är SÅ fint. Helt otroligt fint 🙂
    Jag har en liten fråga, använder du loreals silvershampo som ett vanligt tvättshampo om du förstår vad jag menar? 🙂 Eller har du ett annat shampo innan som du använder och sen har i silvershampot? 🙂 Jag har alltid undrat hur många gör.
    Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *