FRIYAY

 

JAAAAAAA FREEEDAAAG. Gud endå vad jag längtat till den här dagen!! Den här veckan har inte varit kul. Har mått så himla dåligt och känt mig sjuk varje dag. Så i helgen ska jag bara vila (och jobba haha lol) Har några videos jag måste spela in och redigera men annars ska jag försöka att ba ta det lugnt så jag kan må bra igen!

 

Igår slutade jag 4, då redigerade jag video,  gick jag på prommis med theo och sen la jag mig i sängen och såg ”gift på första ögonkastet” eller va fan de nu heter. Alltså det är inte ofta jag tar en paus för att ba kolla på tv?? helt jävla slut har jag varit i veckan och även i skrivande stund har jag huvudvärk från hell. va fan är felet?? 

 

Klockan blev typ halv 8 innan jag orkade kliva upp och duscha och så men sen somnade jag gott med min lilla chihuahuaboy. Längtar tills imorgon då jag får ligga kvar i sängen hiihih. Finns inge bättre än när man får lika kvar och kramas med killarna.

 

Slutar 4 idag och sen har jag alltså ingen plan. En helt ledig kväll yeey <3 Vill iallafall pussa killarna och äta påskägg

 

Kommentarer (1)
  • Josefine

    Jag tänker mest bara på att du inte håller på att gå in i väggen. Med tanke på hur mycket du jobbar, med både youtube/blogg och ditt vanliga jobb.. Det är inte svårt att gå in i väggen när man har så mycket att göra jämt.. Jag tycker du ska ta det lugnt, och lyssna på kroppen, om vad den vill. För det är jätte viktigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *