TORSDAG

HEJ och HÅ <3 Igår var en lång dag men slutade kl 17, då for jag och hämtade Teddy och vi gick och mötte Isse. Seen tjollra ja på ett tag, åt middag, STÄDADE för de var kaos och vek tvätt samtidigt som jag såg Cirkus Magaluf hehe. Sen skulle vi på uppdrag för att hämta ut paket, först ett på ica torget, ett på Coop Konsum och sen skulle vi handla. Men alltså vi är ganska dåliga på handla haha…. vi köpte tyg mackor till Isse + kvarg. Det blev 700. Fattar ingenting hehe. Kan ha varit för att jag även la brun utan sol och massa påskägg i vagnen hehe. Men Alltså är det nåt jag älskar så är det påsk-godis !!!!!! Kan visa vad jag köpte för påskgodis hehe, det var nyheter !! jag har ju en fetish att jag alltid MÅSTE köpa alla godis-nyheter hihi

 

Vi var hemma runt 9 och jag var så trött att ögonen höll på fara in i hjärnan så jag gick och la mig DIRR. Idag började jag tidigt = slutar tidigt yeey 😀 och det är torsdag och det betyder som vanligt: tvätta håret-dagen + gärna ha lite spa , typ ansiktmask heheh. Ska skrubba mig i sinne också, min BUS är katastrofal hehe. Hej då vi ses <3

Min lilla snuttis <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *