Musikkompis

 

 

Alltså den här videon är bara så himla FIN. Dom har alltså blivit kompisar genom musik & säger att musiken har sitt eget språk. Att man behöver inte ens kunna prata samma språk utan att man kan kommunicera med musik. Och Sabina Ddumbas röst är ju helt jävla fantastisk. Jag lyssnar ju inte på musik så ofta som jag sagt några gånger hehe men jag lyssnade på denna innan jag skulle somna igår och blev helt harmonisk. Jag vill också ha en musikkompis hihi…. och önskar att jag kunde lite musik iallafall! Spelade gitarr ett tag när jag var liten men var aldrig så himla bra hehhe

 

I samarbete med Tre 

 

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *