Musikkompis

 

 

Alltså den här videon är bara så himla FIN. Dom har alltså blivit kompisar genom musik & säger att musiken har sitt eget språk. Att man behöver inte ens kunna prata samma språk utan att man kan kommunicera med musik. Och Sabina Ddumbas röst är ju helt jävla fantastisk. Jag lyssnar ju inte på musik så ofta som jag sagt några gånger hehe men jag lyssnade på denna innan jag skulle somna igår och blev helt harmonisk. Jag vill också ha en musikkompis hihi…. och önskar att jag kunde lite musik iallafall! Spelade gitarr ett tag när jag var liten men var aldrig så himla bra hehhe

 

I samarbete med Tre 

 

You might also like

Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *