Onsdag

Tjenare !! hej!! Igår upptäckde jag en amazing funktion på min kamera hehe. Jag kan fota och sen skicka bilder direkt till mobilen!! Jag har typ inte tagit en enda bild med min kamera för jag har inte orkat prova typ hehe. MEN igår prova jag och I LOVE IT. Så det är därför jag har instagrammat i sinne hehe. Så himla kul med fina bilder. Och bilden här ovanför tog jag alltså igår me kameran hihi. ÄLSKAR tulpaner !!<3 Såg dock att det blev dålig kvalla nu för att jag skickat den från instagram till facebookchatten hehe åhhh så nu blev det inte så bra lik förbannat!!

 

Jaja, Jag jobbade till halv 5 igår och sen for jag hem och gjorde wok hehe. Sen fick vi inte så mycket gjort mer den kvällen hehhe… jag mådde inte så himla bra, tror jag hade feber 🙁 Blir aldrig frisk för jag aldrig vilar hehe 🙁 Jag redigerade lite, målade naglarna i tusen år, såg Parneviks och duschade. Men är besviken på avsnittet av Parneviks.. ville ju se mer Penny !!!!

 

Idag slutar jag 17 och ikväll ska jag och isse fara och handla, hoppas jag hihi! Måste även hämta ut ett paket som kommit till coop konsum. Hatar när paket kommer dit hehe det är ju så himla långt. SÅÅ ja de är kvälles planer hihi:D Hej<3

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *