TISDAG

HEJ. Igår mådde jag som en apa på zoo = jättedåligt. Trodde det skulle bli bättre under dagen men det blev fan bara värre. Så jag hade tur och fick sluta tidigt och då for jag och hämtade theo och sen hem och sova DIREKT. Jag somnade på 3 sek. Vaknade sen av att isse kom och de var tur för jag hade inte ställt någon väckare så risken hade varit att jag sov hela kvällen och vaknade på natten heheh.

 

MEEN ja jag var inte ett så roligt sällskap igår då, jag redigerade en video men jag måste ha varit så jävulskt trött för hela videon var FAIL och de fick jag reda på i kommentersfältet när jag laddat upp den och allt haha åhhhh. 

 

IDAG ÄR JAG PIGGARE OCH GLADARE 😀 Och såg cirkus magaluf imorse ! Tänkte ju se det igårkväll men kl 22 är lite väl sent för mig hehe. Har ni sett det?? Kan ni tänka er mig där hahah? För det var ju det programmet jag fick frågan om att vara med i hehe. Nja jag trivs nog bättre på mitt nuvarande jobb än i en bar på Magaluf. Jag kan inte jobba till kl 4 på natten för jag är väldigt kvällstrött som ni kanske vet vid det här laget. Idag jobbar jag till halv 5 iallafall. Later bitches <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *