Måndagswanties…

 

 

1.   HÄR  /    2.   HÄR   /   3.   HÄR 

 

1.   HÄR  /    2.   HÄR   /   3.   HÄR 


 

1.   HÄR  /    2.   HÄR   /   3.   HÄR 

En måndag när man är lite trött och deppig är shopping den bästa medicinen. Skulle speciellt vilja ha dom två vita klänningarna !! Den första är så himla fin och classy och numero 2 är skitsnygg med dom roséfärgade detaljerna. Känns nästan som något Kylie Jenner skulle ha på sig, eller hur ?? Balmain eller nelly.com? ?? who can tell

You might also like

Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *