Måndagswanties…

 

 

1.   HÄR  /    2.   HÄR   /   3.   HÄR 

 

1.   HÄR  /    2.   HÄR   /   3.   HÄR 


 

1.   HÄR  /    2.   HÄR   /   3.   HÄR 

En måndag när man är lite trött och deppig är shopping den bästa medicinen. Skulle speciellt vilja ha dom två vita klänningarna !! Den första är så himla fin och classy och numero 2 är skitsnygg med dom roséfärgade detaljerna. Känns nästan som något Kylie Jenner skulle ha på sig, eller hur ?? Balmain eller nelly.com? ?? who can tell

You might also like

Paulina Danielsson - LÄR ER TANTER! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Caroline Roxy - MUSIC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *