HELGEN

Heejsan och happy monday people <3 Det känns litegrann som att jag blivit överkörd av Hogwartsexpressen idag tyvärr

 

MEEN I lördags var vi som sagt på fest hos Jullan ! alltid kul med tjejer och fest hihi <3 Jag dissade dock klubben ännu en gång hehe. Jag börjar kanske bli för gammal nu, men jag orkar inte gå ut på klubben. Eller så är det för att det är ganska tråkigt på klubben, same shit every time och det är hög volym så man inte kan prata me varann. Längar till sommaren då är de mycke roligare. JAJA jag gick hem och åt korv istället. 

 

SÖNDAG mådde jag inte så bra såklart. Eller okej de var ju inte värst hehe, meen sovde länge och sen gick jag och Isse på fikadejt på Espresso house hihi. Sen var jag tvungen att skynda mig hem till tvättstugan och sen spenderade jag hela dagen med att springa i tvättstugan / städa. Isse fick laga mat och vi åt en romantic dinner innan han skulle till en polare. Då for jag och såg skräckfilm med mammis hihi <3 Sen städade jag lite till och sen var det läggdags. Gud vad jag städar alltså. Längtar tills jag ska hembiträde

 

IDAG är jag så jävulskt trött. Jag tror väckaren ringde 40 gånger innan jag lyckades kliva upp.. ville ba ligga kvar och krama isse. OJOJOJ så jobbigt de var hehe. MENMEN Slutar 4 idag , då ska jag hämta min lilla älsklingschihuahua och sen måste jag redigera eftersom jag hoppade över det igår hehe. Så det är väll dagens planer. See ya at the club (fast nää)

The best girls på jorden Tellus <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *