Heej de är lördag och jag skriver på bloggen? är de kul?? 😀 hihi <3

IGÅR efter jobb kom Isse och theo och mötte mig så vi följdes hemåt hii. Sen åt vi middag tillsammans och sen skulle jag ta bilder till min snapchathaul hehe 😉 SÅ kolla på min snap om ni vill se nya plagg från Rebecca Stella + få en rabattkod 😀

Sneakpeak på ett nytt set <3<3 såå sexy och fint

Sen kom Emmis hit och vi gick till mamma och hade myskväll med henne och fanny hihi!! Mina bästa tjejer samlade <3 love them. Vi såg en ganska dålig skräckfilm och sen gick jag hem och städade i sinne. Till och med dammsög och torka golv till 12 på kvällen hehe. Det var så himla skönt när jag och theo äntligen kunde lägga oss hihi<3

IDAG vaknade jag med huvudvärk från faan.. kändes som jag hade värsta bakfyllan!! Kanske fått allergisk reaktion av damm eller något hehe. Har inte dammsugat så mycket i mitt liv ju hihi. Men jag vaknade ändå vid 8 och då kunde jag inte somna om, så har hunnit med en massa grejer redan hihi. Städat ännu mer, varit på Ica, pantat, köpt ögonbrynspenna, letat mina gråa over knees i sinne och nu har jag precis hittat dom ihi. Eller okej mamma hittade dom. I en garderob jag redan kollat i??? Visst är det konstigt det där med att mammor ALLTID hittar grejer som är borta! Men det är ju skitbra

Så nu hade jag en sekund över men ska snart ta på smink. Vet inte vad jag ska spela in för video idag??? Kanske ögonbrynvideo??? :* comment if you vill ha en sån video. Ikväll är de fest! Hörs kanske imorrn <3 hej

Kommentarer (1)
  • Ellen

    Hade jättegärna velat ha en ögonbrynsvideo. Försökte faktiskt söka på din kanal och leta efter en här om dagen. Puss, due king.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *