Alltså idag när jag fick en kommentar på insta att jag var nominerad i Finest Awards kunde jag fan inte tro det. DET ÄR SÅ HIMLA SJUKT HIHI!! Jag har kollat på bilder från Finest år efter år så länge jag kan minnas och alltid beundrat alla fina och begåvade tjejer och i år är JAG nominerad??????? Sandrisen från skellefteå ?!!?! HUR SJUKT ???? Ska jag alltså gå på samma gala som Kenza ? FATTAR NI!!!!

 

Okej förlåt för min reaktion men jag kan fan inte förstå det. Det här är ju typ det största som hänt i mitt liv???? Hade ju aldrig kunnat ana detta när jag la ut ett klipp på youtube för snart 2 år sedan.

 

Men det jag mest av allt vill säga är såklart TACK!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Sen vet jag såklart att jag inte kommer vinna för dom andra har flera hundra tusen fler prenumeranter än mig men bara att vara nominerad är helt jävla fantastiskt. Sen vet jag inte ens om jag kommer kunna fara på galan för jag har nog inte råd att åka till stockholm igen … + att jag vet inte om mitt psyke pallar en till klännings-panik hehe!! <3<3

UPDATE: Tack underbara ni för era kommentarer!! <3 sidan verkar vara borta nu så det går inte att rösta? Dom kanske har räknat fel och jag kanske inte ens är nominerad hehheh shit va pin

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *