FREDAG

FRIDAAAYYY YEEY the best day! 😀 Igår sluta jag 5, då for jag och Isse på SOL-B för att handla lite och fara på bolaget hehe. Sen for han till en polare och jag skulle göra allt på min to do list = sola, tvätta håret, redigera klart video. Hmm jaa de var nog det jag hann med hehe

 

IDAG slutar jag tidigt YEEEY igen:D 15.45! Så idag kommer haulen på min snapchat!! 😀 Har inte öppnat paketet än så jag är jättetaggad hihi 😀 Det är några news som såg såå himla fina ut på hemsidan!! så glöm int kolla ikväll 😀

 

Förutom haulen har jag inga planer för kvällen, förutom några grejer, typ:

 

– städa, dammsuga, torka golven

– busa mig

– måla naglar

– tvätta borstar

 

oj jag trodde jag hade en jättelång lista men de hade jag visst inte hehhee , fast de kommer nog ändå ta sin tid och jag är jämt skittrött på fredagar hehe. Isse skulle iallafall på fest ikväll tror jag … så får se om jag hittar på nåt annat då hihi !! Hoppas ni får en wonderful weekend <33<3 Tycker ni jag borde bli bättre att blogga på helgerna eller har ni också fullt upp så ni vill ha en paus från mig? För det brukar ju eka tomt här på bloggis på helgerna hehe 😉 JAAJA hej då älskos <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *