TORSDAG

Heejhej hallå!! IGÅR var jag och Isse på kalas för Fannygumman som sagt! Såå hon öppnade presenter och vi fikade hihi. Mamma och Fanny får 10 av 10 i bakning denna gång. Mamma gjorde morotskaka och det går ju aldrig fel och Fanny hade gjort en daimbiskvi och det var så jävulskt god!!!! hehe

 

Vi var hemma typ halv 9! sent för lilla mig. Så vi hann bara städa och sen var det läggdags. Idag jobbar jag till 5 igen och sen känns det som jag måste hinna med 100 miljoner grejer. Först och främst måste jag utreda min diskmaskin? Vad fan har hänt? Det är en pool där nere och det diskas inte :'( Jag ringde precis Isse och bad han fixa det så vi får se hur det blir med det.

 

Sen måste jag köpa schampoo, hårinpackning, tvätta håret, sola, redigera klart video, locka håret, städa, torka golvet, handla.. jaa listan kan göras lång som fan. Jag är stressad redan nu hehe. Men det är ju endå torsdag = fredag imorrn= snart helg. JIPPI <3

 

Såg ni min nya annanasskål då??? Älskar den så himla mycket hhihi

 

Och någon jag älskar ännu mer: Chihuahuan Theo <3 Han var så himla busig igår på kalaset hihihi lillgubben

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *