ONSDAG

 

HEJSAN <3 Igår jobbade jag ju till 5 och när jag kom hem hade Isse gjort middag, hihi duktiga älsko <3 Sen for han och då skulle jag redigera klart vlogg och det tar ju sin lilla tid. Tog iallafall en paus och hälsade på mamma & fanny som bakade för fanny fyller år idag!! YEEY GRATTIS GUMMAN <3 Sen gick jag en prommis med Theo, duschade & redigerade klart vlogg. De är som de man hinner på en kväll för sen var det läggdags??

 

Idag hade jag skiitaont i huvet när jag vakna + snorig som ett as. Mådde ju dåligt redan förra veckan så det känns som jag har en underliggande sjukdom som vill komma ut?? Men de vill inte jag såklart.

 

Jobbar till 5 idag med och ikväll ska vi fira Fanny litegrann HIIHII YEEY kalas <3<3 och morotskaka. Min number 1 favoritmat i världen hehe

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *