1 MARS

HEEJ hur mår ni idag <3 Jag mår bra

 

Igår slutade jag 4, då gick jag på en prommis i solskenet. Älskar fan solsken. Fast jag har fruktansvärt känsliga ögon så jag blir lite blind när jag är såhär ovan att se sol. Så himla hemskt !! Jag undrar hur det gick för Fritzls dotters ögon när hon fick se solljuset igen?? Måste ha gjort ont.

 

Seen gick jag hem å blogga tills Isse och Theo kom hem hihi.  Så vi åt middag tillsammans och sen skulle han skejta och jag skulle göra nytt försök att ge mig på imovie. Det gick bättre än väntat 😀 😀 😀 JIPPII. Men det tog fan lång tid = hela kvällen. Blev klar precis när Isse kom hem och då var det läggdags. Såå inte en så jävulskt spännande dag hehe 🙂

 

Idag hade jag sovmorgon till 8, skönt ! men då blir det en lång dag till 5. Såå ikväll ska jag väll fortsätta med redigerandet… eller kanske hälsar på mamma och fanny, dom ska baka till hennes födelsedag imorrn hihi! HEJ DÅ <3 P.S så jävla skönt att det är mars!! Snart är det fan vår och det känns så himla underbart

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *